Prima pagină / Anunturi / De ce TAEA? – Rodica Negroiu

De ce TAEA? – Rodica Negroiu

„Tehologii Avansate În Electronica Auto” este masterul la care eu am spus DA in urma cu cativa ani si la care as spune DA, fara niciun regret, si in acest moment. Imi motivez aceasta alegere prin simplul fapt ca in decursul a doi ani de zile am avut ce invata de la profesori capabili si cu un imens bagaj de cunostinte.

Este un master multidisciplinar, un master la care înveți să realizezi fizic un produs electronic, sa-i cunosti defectele, sa le revizuiesti, dar, mai ales, înveți să valorifici produsul realizat de către tine, sa obții un venit, zic eu consistent, de pe urma muncii tale.

Planul de învățământ al acestui master este gandit in asa fel încât să ofere studentului masterand numeroase noțiuni importante despre electronica din practica si sa-l scoată din sfera de proaspăt inginer, ajuns in mainile dure ale industriei, debusolat de diferenta gasita intre facultate si lumea reala, reușind in acest fel sa-i ofere o ampla imagine a ceea ce exista, de fapt, in jurul lui in lumea reala a industriei.

Intr-un cuvant, te poti numi un BUN INGINER  dupa parcurgerea, CU INTERES, a acestor doi ani de studiu.

Drd. Ing. Rodica Negroiu (TAEA 2014-2016)