Prima pagină / Anunturi / De ce TAEA? – Loredana Burciu

De ce TAEA? – Loredana Burciu

„Tehnologii integrate avansate în electronica auto” este denumirea programului de master care mi-a atras atenția cu doi ani în urmă, imediat după absolvirea programului de licență. Acum, după ce am parcurs cei 2 ani, pot să spun că sunt cu sufletul împlinit că am ales acest program de master!

În cadrul cursurilor am întâlnit persoane cu adevărat profesioniste în domeniul lor de activitate. De asemenea, planul de învățământ este unul foarte bine structurat care îmbină excelent teoria și activitățile practice.

Pentru toți studenții este FOARTE important să existe suficient timp liber pentru a profesa în domeniul în care și-au finalizat studiile, iar acest program de masterat este excepțional din acest punct de vedere întrucât toate activitățile se desfășoară începând cu ora 17:00. Scriu aceste cuvinte din experiența personală și nu din auzite.

Le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru profesionalism, înțelegere și pentru faptul că înainte de a fi coordonatori, sunt niște OAMENI minunați care insuflă atât valori culturale cât și morale.

 Drd. Ing. Loredana Maria BURCIU (TAEA 2018 – 2020 )